Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5612
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогоріляк, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorПогориляк, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorPohorilyak, Alyona Yurevna-
dc.date.accessioned2018-03-30T09:53:53Z-
dc.date.available2018-03-30T09:53:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5612-
dc.descriptionIn the course project, the formulation and technology of production of fruit and berry marmalade has been studied. Presented mechanized production line for the production of molded apple marmalade. The recalculation of raw materials in case of deviation of the content of dry substances against those taken in the recipe is made.uk_UK
dc.description.abstractУ курсовому проекті досліджено рецептуру та технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. Представлена механізована потокова лінія виробництва формового яблучного мармеладу. Проведено перерахунок сировини в разі відхилення вмісту сухих речовин проти прийнятих в рецептурі. В курсовом проекте исследована рецептура и технология производства фруктово-ягодного мармелада. Представленная механизированная поточная линия производства формового яблочного мармелада. Произведен перерасчет сырья в случае отклонения содержания сухих веществ против принятых в рецептуре.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмармеладuk_UK
dc.subjectстуднеутворювачuk_UK
dc.subjectмармелад фруктово-ягіднийuk_UK
dc.subjectмармеладuk_UK
dc.subjectстуднеобразовательuk_UK
dc.subjectмармелад фруктово-ягодныйuk_UK
dc.subjectjujubeuk_UK
dc.subjectthickeneruk_UK
dc.subjectfruit jellyuk_UK
dc.titleОзнайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладуuk_UK
dc.title.alternativeОзнакомление с ассортиментом, рецептурой и технологией производства фруктово-ягодного мармеладаuk_UK
dc.title.alternativeFamiliarization with the assortment, recipe and technology of production of fruit and berry marmaladeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погоріляк.pdf
  Restricted Access
1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.