Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5613Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коган, Валерія Русланівна | - |
| dc.contributor.author | Коган, Валерия Руслановна | - |
| dc.contributor.author | Kohan, Valeriia Ruslanovna | - |
| dc.date.accessioned | 2018-04-02T09:35:18Z | - |
| dc.date.available | 2018-04-02T09:35:18Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613 | - |
| dc.description | In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated. | uk_UK |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
| dc.subject | здобні вироби | uk_UK |
| dc.subject | опара | uk_UK |
| dc.subject | тісто | uk_UK |
| dc.subject | сдобные изделия | uk_UK |
| dc.subject | опара | uk_UK |
| dc.subject | тесто | uk_UK |
| dc.subject | crocheted products | uk_UK |
| dc.subject | opara | uk_UK |
| dc.subject | dough | uk_UK |
| dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком | uk_UK |
| dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком | uk_UK |
| dc.title.alternative | Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf Restricted Access | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.