Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5695| Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлого |
| Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства пива светлого Substantiation and analysis of light beer production technology |
| Автори: | Токарєв, Олексій Вікторович Токарев, Алексей Викторович Tokarev, Alexey Viktorovich |
| Ключові слова: | пиво якість контроль якості пиво качество контроль качества beer quality quality control |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено властивості пива світлого, показники його якості, а також розробка модельної міні-пивоварні. В статье исследованы свойства пива светлого, показатели его качества, а также разработка модельной мини-пивоварни. |
| Опис: | The article investigates the properties of light beer, indicators of its quality, as well as the development of a model mini brewery. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5695 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Курсова.pdf Restricted Access | 1,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.