Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5816
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юфряков, Я. О. | - |
dc.contributor.author | Юфряков, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Yufryakov, Yakov | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-08T10:14:57Z | - |
dc.date.available | 2018-06-08T10:14:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5816 | - |
dc.description | The possibility of using аpple powder for the production of bakery products with new taste and properties of health-improving nature, which can be implemented in the institutions of the restaurant economy, is considered. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто можливість використання яблучного порошку для одержання булочних виробів з новими смаковими якостями і властивостями оздоровчого характеру, які можуть реалізуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрена возможность использования яблочного порошка для получе-ния булочных изделий с новыми вкусовыми качествами и свойствами оздоро-вительного характера, которые могут реализоваться в учреждениях ресторан-ного хозяйства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | функціональні властивості | uk_UK |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | булочні вироби з дріжджового тіста | uk_UK |
dc.subject | функциональные свойства | uk_UK |
dc.subject | мучные кондитерские изделия | uk_UK |
dc.subject | булочные изделия из дрожжевого теста | uk_UK |
dc.subject | functional properties | uk_UK |
dc.subject | flour confectionery | uk_UK |
dc.subject | bakery products from yeast dough | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии булки «Городской» с использованием яблочного порошка и проектирование технологического процесса в столовой на 70 мест с расчетом кондитерского цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of the "Urban" bread with the use of apple powder and design of the technological process in the dining room for 70 seats with the calculation of the confectionery shop | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юфряков_Я.О..PDF Restricted Access | 3,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.