Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5827
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кревсун, Катерина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Кревсун, Екатерина Викторовна | - |
dc.contributor.author | Krevsun, Ekaterina Viktorovna | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T11:04:39Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T11:04:39Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5827 | - |
dc.description | The article analyzes the state of the dairy industry, the described technologiesproduction of cheese dairy products, detailed technological schemesproduction and calculation of raw materials, auxiliary materials;Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані технології виробництва сиру кисломолочного, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. В работе проанализировано состояние молочной промышленности, описаны технологии производства творога, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов;также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | сиркова маса | uk_UK |
dc.subject | творог | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | творожная маса | uk_UK |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | sour cream | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного) | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства творога и техническое переоснащение ООО «Белоцерковская агропромышленная группа» (цех по производству творога) | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of cheese dairy and technical re-equipment of PE "Belotserkivska agroindustrial group" (shop for the production of cheese dairy products) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
кревсун.pdf Restricted Access | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.