Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКревсун, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorКревсун, Екатерина Викторовна-
dc.contributor.authorKrevsun, Ekaterina Viktorovna-
dc.date.accessioned2018-06-14T11:04:39Z-
dc.date.available2018-06-14T11:04:39Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5827-
dc.descriptionThe article analyzes the state of the dairy industry, the described technologiesproduction of cheese dairy products, detailed technological schemesproduction and calculation of raw materials, auxiliary materials;Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані технології виробництва сиру кисломолочного, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. В работе проанализировано состояние молочной промышленности, описаны технологии производства творога, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов;также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсиркова масаuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectтворожная масаuk_UK
dc.subjectsour milk cheeseuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectsour creamuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства творога и техническое переоснащение ООО «Белоцерковская агропромышленная группа» (цех по производству творога)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of cheese dairy and technical re-equipment of PE "Belotserkivska agroindustrial group" (shop for the production of cheese dairy products)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кревсун.pdf
  Restricted Access
2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.