Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5830
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кутова, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Кутовая, Татьяна Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Kutova, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T11:34:01Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T11:34:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5830 | - |
dc.description | The main task of the meat processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is another increase in the production of meat products, an increase in the range of consumer needs, which will at the very least reduce the economic efficiency of the enterprise and improve the quality of the product. | uk_UK |
dc.description.abstract | Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є чергове збільшення випуску м’ясної продукції, збільшення асортименту за потребами споживачів, щонайбільше скоротить економічну ефективність підприємства та підвищення якості продукту. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является очередное увеличение выпуска мясной продукции, увеличение ассортимента по потребностям потребителей, что максимум сократит экономическую эффективность предприятия и повысит качество продукта. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикат | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | semi-fabricate | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва ковбасок для смаження та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства колбасок для жарки и техническое переоснащение цеха полуфабрикатов на ООО «Глобинский мясокомбинат» | uk_UK |
dc.title.alternative | The technology of production of sausages for frying and technical re-equipment of the workshop of semi-finished products at LLC «Globinsky meat processing plant» | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
кутова.pdf Restricted Access | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.