Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончар, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorГончар, Анна Александровна-
dc.contributor.authorHonchar, Anna-
dc.date.accessioned2018-06-14T12:13:42Z-
dc.date.available2018-06-14T12:13:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5833-
dc.descriptionAt this stage of economic development, there is an expansion of the range of this group of goods and an increase in their production.uk_UK
dc.description.abstractНа даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів іх виробництва. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объемов их производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectcheeseuk_UK
dc.subjectsourdoughuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства сыра полутвердого. Техническое переоснащение ПАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of semi-hard cheese. Technical re-equipment of PJSC "Рyryatinsky cheese factory" (cheese production workshop)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончар А.О..pdf
  Restricted Access
3,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.