Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄресь, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorЕресь, Ирина Александровна-
dc.contributor.authorYeres, Iryna-
dc.date.accessioned2018-06-14T12:32:20Z-
dc.date.available2018-06-14T12:32:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5834-
dc.descriptionAt this stage of development of the economy there is an expansion of the range of this group of goods and technical re-equipment of the shopuk_UK
dc.description.abstractНа даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та технічне переоснащення цеху. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и техническое переоснащение цеха.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectriceuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectleavenuk_UK
dc.titleТехнологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология рассольных сыров. Техническое переоснащение Сумского молочного завода ГП «Аромат» (цех по производству мягких сыров)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of slurry cheeses. Technical re-equipment of the Sumy Dairy Plant, State Enterprise "Aromat" (shop for the production of soft cheeses)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єресь диплом.pdf
  Restricted Access
3,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.