Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5836
Назва: | Технологія виробництва масла. Реконструкція ТОВ "Глобинський маслосирзавод" (цех із виробництва масла вершкового) |
Інші назви: | Технология производства масла. Реконструкция ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству масла) Oil production technology. Reconstruction of LLC "Globinskiy maslosyrzavod" (shop for the production of butter cream) |
Автори: | Понпа, Валентина Володимирівна Понпа, Валентина Владимировна Ponpa Valentina Volodymyrivna |
Ключові слова: | молоко високожирні вершки масло молоко высокожирные сливки масло milk high-wheel heights oil |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами. |
Опис: | Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5836 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Понпа Вступ ДПБ репозиторій.pdf Restricted Access | 3,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.