Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5838
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПушкар, Володимир Сергійович-
dc.contributor.authorПушкарь, Владимир Сергеевич-
dc.contributor.authorPushkar, Volodymyr-
dc.date.accessioned2018-06-15T12:05:15Z-
dc.date.available2018-06-15T12:05:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5838-
dc.descriptionThe main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition.uk_UK
dc.description.abstractОсновним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectварена ковбасаuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectвареная колбасаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectboiled sausageuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства варених колбас и техническое переоборудование колбасного цеха для ООО «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeThe technology of the production of cooked sausages and technical re-equipment of the sausage shop for "Vorozhba" LLCuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
пушкар.pdf
  Restricted Access
3,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.