Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максименко, Богдан Миколайович | - |
dc.contributor.author | Максименко, Богдан Николаевич | - |
dc.contributor.author | Maksimenko, Bogdan | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T09:47:25Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T09:47:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5839 | - |
dc.description | The main task of the meat-processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is to meet the population's needs for high-quality meat products, expand the product range and introduce resource-saving technologies aimed at reducing the cost of products and solving the problem of balanced healthy human nutrition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції та впровадження ресурсо-заощаджувальних технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого здорового харчування людини. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах, расширение ассортимента продукции и внедрение ресурсо-сберегательных технологий, направленных на удешевление продукции и решение проблемы сбалансированного здорового питания человека. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | варенo-копчена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | варено-капченая колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DIPLOM мАКСИМЕНКО.pdf Restricted Access | 2,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.