Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5840
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухоставець, К. М. | - |
dc.contributor.author | Сухоставець, Е. Н. | - |
dc.contributor.author | Sukhostavets', K. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T10:57:22Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T10:57:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840 | - |
dc.description | The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry. | uk_UK |
dc.description.abstract | Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | хліб | uk_UK |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
dc.subject | технологія бездріжджового хліба | uk_UK |
dc.subject | хлеб | uk_UK |
dc.subject | хлебобулочные изделия | uk_UK |
dc.subject | технология бездрожжевого хлеба | uk_UK |
dc.subject | bread | uk_UK |
dc.subject | bakery products | uk_UK |
dc.subject | technology of non-yeast bread | uk_UK |
dc.title | Розробка технології бездріжджового хліба | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологии бездрожжевого хлеба | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of technology of soups using modified starch | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сухоставець.pdf Restricted Access | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.