Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5840
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухоставець, К. М.-
dc.contributor.authorСухоставець, Е. Н.-
dc.contributor.authorSukhostavets', K.-
dc.date.accessioned2018-06-19T10:57:22Z-
dc.date.available2018-06-19T10:57:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840-
dc.descriptionThe general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry.uk_UK
dc.description.abstractНадано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectхлібuk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectтехнологія бездріжджового хлібаuk_UK
dc.subjectхлебuk_UK
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UK
dc.subjectтехнология бездрожжевого хлебаuk_UK
dc.subjectbreaduk_UK
dc.subjectbakery productsuk_UK
dc.subjecttechnology of non-yeast breaduk_UK
dc.titleРозробка технології бездріжджового хлібаuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии бездрожжевого хлебаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology of soups using modified starchuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сухоставець.pdf
  Restricted Access
3,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.