Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалико, Філіп Сергійович-
dc.contributor.authorБалыко, Филипп Сергеевич-
dc.contributor.authorBalyko, Filipp Sergeevich-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:13:12Z-
dc.date.available2018-06-19T11:13:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5841-
dc.descriptionProviding the population with high-quality sour-milk hard cheese throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.uk_UK
dc.description.abstractЗабезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочним твердих сирів – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течение года высококачественными кисломолочным твердых сыров - важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличения объемов их производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectросійськийuk_UK
dc.subjectгаудаuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectросийськийuk_UK
dc.subjectгаудаuk_UK
dc.subjectcheeseuk_UK
dc.subjectrussianuk_UK
dc.subjectgaouduk_UK
dc.titleТехнологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства твердых сыров и техническое переоснащение Филиала «Охтирський сыркомбинат» ЧП «Рось» (цех по производству твердых сыров)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology for the production of hard cheeses and technical re-equipment of the branch "Okhtrsk cheese complex" PE "Ros" (workshop for the production of hard cheeses)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Baliko_9_06_BakalavrVse_1111119999.output.pdf
  Restricted Access
1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.