Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5842
Назва: | Удосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень |
Інші назви: | Усовершенствование технологии мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш и проектирование технологического процесса e кафе на 70 мест из расчета складской группы помещений Improvement of ice cream technology with the use of semi-finished dried type of chips from organic pears and the technological process design e cafe for 70 seats with the calculation of the warehouse space |
Автори: | Зелена, Т. В. Зелёная, Т. В. Zelena, T. V. |
Ключові слова: | морозиво органічні груші чіпси мороженое органические груши чипсы ice cream organic pears chips |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. З. Шильман |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Опис: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5842 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зелена Т..pdf Restricted Access | 2,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.