Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5842
Назва: Удосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень
Інші назви: Усовершенствование технологии мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш и проектирование технологического процесса e кафе на 70 мест из расчета складской группы помещений
Improvement of ice cream technology with the use of semi-finished dried type of chips from organic pears and the technological process design e cafe for 70 seats with the calculation of the warehouse space
Автори: Зелена, Т. В.
Зелёная, Т. В.
Zelena, T. V.
Ключові слова: морозиво
органічні груші
чіпси
мороженое
органические груши
чипсы
ice cream
organic pears
chips
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. З. Шильман
Короткий огляд (реферат): Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Опис: Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5842
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зелена Т..pdf
  Restricted Access
2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.