Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПланіда, Анастасія В’ячеславівна-
dc.contributor.authorПланида, Анастасия Вячеславовна-
dc.contributor.authorPlanida, Anastasia-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:28:34Z-
dc.date.available2018-06-19T11:28:34Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5843-
dc.descriptionThe main task of the meat processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is another increase in the production of meat products, an increase in the range of consumer needs, which will at the very least reduce the economic efficiency of the enterprise and improve the quality of the product.uk_UK
dc.description.abstractОсновним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є чергове збільшення випуску м’ясної продукції, збільшення асортименту за потребами споживачів, щонайбільше скоротить економічну ефективність підприємства та підвищення якості продукту. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является очередное увеличение выпуска мясной продукции, увеличение ассортимента по потребностям потребителей, что максимум сократит экономическую эффективность предприятия и повысит качество продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectполукопченые колбасыuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsemi-smoked sausagesuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха на ООО «Глобинский мясокомбинат»uk_UK
dc.title.alternativeThe technology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage department at LLC «Globinо meat processing plant»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Планіда диплом!!!.pdf
  Restricted Access
2,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.