Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5845
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАфанас’єв, О. В.-
dc.contributor.authorАфанасьев, А. В.-
dc.contributor.authorAfanasyev, A. V.-
dc.date.accessioned2018-06-19T13:07:01Z-
dc.date.available2018-06-19T13:07:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренковаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5845-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and technological scheme of production of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables has been developed. A project of technological documentation for a new dish has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсоус-майонезuk_UK
dc.subjectнапівфабрикат з органічних овочівuk_UK
dc.subjectпорошок з органічної морквиuk_UK
dc.subjectсоус-майонезuk_UK
dc.subjectполуфабрикат из органических овощейuk_UK
dc.subjectпорошок из органической морковиuk_UK
dc.subjectsauce-mayonnaiseuk_UK
dc.subjectsemi-finished organic vegetablesuk_UK
dc.subjectorganic carrot powderuk_UK
dc.titleУдосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей и проектирование технологического процесса кафе на 100 мест с расчетом холодного цехаuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables and designing a technological process of a cafe for 100 places with the calculation of a cold cueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Афанас'єв О.В..pdf
  Restricted Access
2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.