Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5845
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афанас’єв, О. В. | - |
dc.contributor.author | Афанасьев, А. В. | - |
dc.contributor.author | Afanasyev, A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T13:07:01Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T13:07:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5845 | - |
dc.description | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and technological scheme of production of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables has been developed. A project of technological documentation for a new dish has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | соус-майонез | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикат з органічних овочів | uk_UK |
dc.subject | порошок з органічної моркви | uk_UK |
dc.subject | соус-майонез | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикат из органических овощей | uk_UK |
dc.subject | порошок из органической моркови | uk_UK |
dc.subject | sauce-mayonnaise | uk_UK |
dc.subject | semi-finished organic vegetables | uk_UK |
dc.subject | organic carrot powder | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей и проектирование технологического процесса кафе на 100 мест с расчетом холодного цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables and designing a technological process of a cafe for 100 places with the calculation of a cold cue | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Афанас'єв О.В..pdf Restricted Access | 2,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.