Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5846
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковпак, Віталій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Ковпак, Виталий Витальевич | - |
dc.contributor.author | Kovpak, Vitaliі | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T14:04:58Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T14:04:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5846 | - |
dc.description | The main task of the meat processing industry, as one of the most important areas of the national economy and industry, is to meet the needs of the population in high-quality meat products. The purpose of technical re-equipment is to replace obsolete equipment with new modern equipment, namely a vacuum syringe. | uk_UK |
dc.description.abstract | Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах. Метою технічного переоснащення є заміна морально застарілого обладнання на нове сучасне обладнання, а саме шприц вакуумний. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах. Целью технического перевооружения является замена морально устаревшего оборудования на новое современное оборудование, а именно шприц вакуумный. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | сосиски | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | сосиски | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства сарделек и сосисок и техническое переоснащение колбасного цеха ООО «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of sausages and sausages and technical re-equipment of sausage shop "Vorozhba" Ltd | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ковпак.pdf Restricted Access | 2,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.