Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовпак, Віталій Віталійович-
dc.contributor.authorКовпак, Виталий Витальевич-
dc.contributor.authorKovpak, Vitaliі-
dc.date.accessioned2018-06-19T14:04:58Z-
dc.date.available2018-06-19T14:04:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5846-
dc.descriptionThe main task of the meat processing industry, as one of the most important areas of the national economy and industry, is to meet the needs of the population in high-quality meat products. The purpose of technical re-equipment is to replace obsolete equipment with new modern equipment, namely a vacuum syringe.uk_UK
dc.description.abstractОсновним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах. Метою технічного переоснащення є заміна морально застарілого обладнання на нове сучасне обладнання, а саме шприц вакуумний. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах. Целью технического перевооружения является замена морально устаревшего оборудования на новое современное оборудование, а именно шприц вакуумный.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectсосискиuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectсосискиuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства сарделек и сосисок и техническое переоснащение колбасного цеха ООО «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of sausages and sausages and technical re-equipment of sausage shop "Vorozhba" Ltduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ковпак.pdf
  Restricted Access
2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.