Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5847
Title: Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції)
Other Titles: Техническое переоснащение ПАТ «Пирятинский сырзавод» (цех по производству цельномолочной продукции)
Technical re-equipment PAT «Pyriatinsky cheese factory» (workshop for the production of whole milk products)
Authors: Риндич, Руслан Володимирович
Рындыч, Руслан Владимирович
Ryndych, Ruslan
Keywords: молоко
сир кисломолочний
сметана
молоко
сыр кисломолочный
сметана
milk
cheese fermented
sour cream
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Abstract: Забезпечення населення протягом року високоякісними молочними і кисломолочними продуктами – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течении года высококачественными молочными и кисломолочными продуктами – важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объёмов их производства.
Description: Providing the population with high-quality dairy and sour-milk products throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5847
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Риндич Р.В..pdf
  Restricted Access
2,3 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.