Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеонов, Микола Сергійович-
dc.contributor.authorЛеонов, Николай Сергеевич-
dc.contributor.authorLeonov, Mykola-
dc.date.accessioned2018-06-19T14:16:52Z-
dc.date.available2018-06-19T14:16:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5848-
dc.descriptionProviding the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.uk_UK
dc.description.abstractЗабезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтвердий сирuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectпроектуванняuk_UK
dc.subjectтвердый сырuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectпроектированиеuk_UK
dc.subjectsolid creamuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectdesignuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства сыра твердого и техническое переоснащение ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству сыра)uk_UK
dc.title.alternativeThe technology of cheese production of solid and technical re-equipment of Globinskiy maslosyrzavod LLC (cheese production plant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леонов М. С. диплом.pdf
  Restricted Access
1,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.