Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Леонов, Микола Сергійович | - |
dc.contributor.author | Леонов, Николай Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Leonov, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T14:16:52Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T14:16:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5848 | - |
dc.description | Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task. | uk_UK |
dc.description.abstract | Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | твердий сир | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | проектування | uk_UK |
dc.subject | твердый сыр | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | проектирование | uk_UK |
dc.subject | solid cream | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | design | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру) | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства сыра твердого и техническое переоснащение ООО «Глобинский маслосырзавод» (цех по производству сыра) | uk_UK |
dc.title.alternative | The technology of cheese production of solid and technical re-equipment of Globinskiy maslosyrzavod LLC (cheese production plant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Леонов М. С. диплом.pdf Restricted Access | 1,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.