Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБраженко, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorБраженко, Владимир Владимирович-
dc.contributor.authorBrazhenko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2018-06-19T14:23:49Z-
dc.date.available2018-06-19T14:23:49Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5849-
dc.descriptionIn this work, the technological schemes of sausage products production are considered in detail, raw materials, auxiliary materials and finished products are calculated, equipment has been selected for effective work of the shops, defined production areas and the calculation of workers, energy inputs and control schemes for the technological process have been analyzed.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва ковбасних виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. В работе подробно рассмотрены технологические схемы производства колбасных изделий и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет рабочих, проанализированы энергозатраты и схемы контроля за технологическим процессом.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectваренo-копчена ковбасаuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectварено-капченая колбасаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства варено-копченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха ПО «Сумской производственный комбинат»uk_UK
dc.title.alternativeThe technology of production of boiled-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage shop "Sumy Industrial Complex"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Браженко.pdf
  Restricted Access
2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.