Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жаровський, Борис Борисович | - |
dc.contributor.author | Жаровський, Борис Борисович | - |
dc.contributor.author | Zharovsky, Boris Borisovich | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T14:28:40Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T14:28:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5850 | - |
dc.description | The article analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; also described the equipment of the sausage shop the proposed technical re-equipment of "Vorozhba" LLC. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також описано обладнання ковбасного цеху та пропоноване технічне переоснащення ТОВ "Ворожба". В работе проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также описано оборудования колбасного цеха та предлагаемое техническое переоснащение ООО "Ворожба". | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | напівкопчена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | полукапченая колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха для ООО «Ворожба» | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Жаровський Б.Б..pdf Restricted Access | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.