Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖаровський, Борис Борисович-
dc.contributor.authorЖаровський, Борис Борисович-
dc.contributor.authorZharovsky, Boris Borisovich-
dc.date.accessioned2018-06-19T14:28:40Z-
dc.date.available2018-06-19T14:28:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5850-
dc.descriptionThe article analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; also described the equipment of the sausage shop the proposed technical re-equipment of "Vorozhba" LLC.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також описано обладнання ковбасного цеху та пропоноване технічне переоснащення ТОВ "Ворожба". В работе проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также описано оборудования колбасного цеха та предлагаемое техническое переоснащение ООО "Ворожба".uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectнапівкопчена ковбасаuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectполукапченая колбасаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха для ООО «Ворожба»uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLCuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Жаровський Б.Б..pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.