Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБудаков, Н. О.-
dc.contributor.authorБудаков, Н. А.-
dc.contributor.authorBudakov, N. O.-
dc.date.accessioned2018-06-20T08:40:00Z-
dc.date.available2018-06-20T08:40:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевойuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5851-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and a technological scheme for the production of flakes with the addition of whole wheat flour has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва оладок з додаванням цільнозернового пшеничного борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства оладий с добавлением цельнозерновой пшеничной муки. Разработан проект технологической документации для нового блюда.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectоладкиuk_UK
dc.subjectцільнозернове борошноuk_UK
dc.subjectслайдиuk_UK
dc.subjectоладьиuk_UK
dc.subjectцельнозерновая мукаuk_UK
dc.subjectслайдыuk_UK
dc.subjectpotatoesuk_UK
dc.subjectwhole grain flouruk_UK
dc.subjectslidesuk_UK
dc.titleУдосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цехуuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологий оладий с использованием цельнозернового пшеничной муки и проект технологического процесса в ресторане на 70 мест с расчетом горячего цехаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of flour using whole wheat flour and the project of technological process in a restaurant for 70 places with the calculation of the hot shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ Будаков.Н _PDF_.pdf
  Restricted Access
4,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.