Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5851
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Будаков, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Будаков, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Budakov, N. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T08:40:00Z | - |
dc.date.available | 2018-06-20T08:40:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5851 | - |
dc.description | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and a technological scheme for the production of flakes with the addition of whole wheat flour has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва оладок з додаванням цільнозернового пшеничного борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства оладий с добавлением цельнозерновой пшеничной муки. Разработан проект технологической документации для нового блюда. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | оладки | uk_UK |
dc.subject | цільнозернове борошно | uk_UK |
dc.subject | слайди | uk_UK |
dc.subject | оладьи | uk_UK |
dc.subject | цельнозерновая мука | uk_UK |
dc.subject | слайды | uk_UK |
dc.subject | potatoes | uk_UK |
dc.subject | whole grain flour | uk_UK |
dc.subject | slides | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование технологий оладий с использованием цельнозернового пшеничной муки и проект технологического процесса в ресторане на 70 мест с расчетом горячего цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of flour using whole wheat flour and the project of technological process in a restaurant for 70 places with the calculation of the hot shop | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ Будаков.Н _PDF_.pdf Restricted Access | 4,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.