Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5852
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Запорізька, А. В. | - |
dc.contributor.author | Запорожская, А. В. | - |
dc.contributor.author | Zaporizka, A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T08:51:59Z | - |
dc.date.available | 2018-06-20T08:51:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюк | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5852 | - |
dc.description | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried from organic apricots has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва суфле з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | uk_UK |
dc.subject | суфле плодове | uk_UK |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UK |
dc.subject | предприятие ресторанного хазяйства | uk_UK |
dc.subject | суфле плодовое | uk_UK |
dc.subject | экономическая эффективность | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.subject | fruit soufflage | uk_UK |
dc.subject | economic efficiency | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос и проектирование технологического процесса в ресторане на 80 мест из расчетам гарячего цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of soufflé technology with the use of semi-finished from organic apricots and the technological process design e restaurant for 80 seats with the calculation of the hot shop | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Репозиторій.pdf Restricted Access | 4,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.