Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5852
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗапорізька, А. В.-
dc.contributor.authorЗапорожская, А. В.-
dc.contributor.authorZaporizka, A. V.-
dc.date.accessioned2018-06-20T08:51:59Z-
dc.date.available2018-06-20T08:51:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюкuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5852-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried from organic apricots has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва суфле з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UK
dc.subjectсуфле плодовеuk_UK
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UK
dc.subjectпредприятие ресторанного хазяйстваuk_UK
dc.subjectсуфле плодовоеuk_UK
dc.subjectэкономическая эффективностьuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectfruit soufflageuk_UK
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UK
dc.titleУдосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии суфле с использованием полуфабриката сушеного из органических абрикос и проектирование технологического процесса в ресторане на 80 мест из расчетам гарячего цехаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of soufflé technology with the use of semi-finished from organic apricots and the technological process design e restaurant for 80 seats with the calculation of the hot shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Репозиторій.pdf
  Restricted Access
4,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.