Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, А. П.-
dc.contributor.authorЛяшенко, А. П.-
dc.contributor.authorLiashenko, A.-
dc.date.accessioned2018-06-20T09:09:08Z-
dc.date.available2018-06-20T09:09:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5854-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectбулочні виробиuk_UK
dc.subjectбулочка здобнаuk_UK
dc.subjectфруктові порошкиuk_UK
dc.subjectбулочные изделияuk_UK
dc.subjectбулочка сдобнаяuk_UK
dc.subjectфруктовый порошокuk_UK
dc.subjectbunsuk_UK
dc.subjectfruit powderuk_UK
dc.subjectapple powderuk_UK
dc.titleУдосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии булочки сдобной и проект технологического процесса в кафе на 75 мест с расчетом кондитерского цехаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of bun buns and the design of the technological process in a cafe for 75 seats with the calculation of a confectionery shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ляшенко Диплом.pdf
  Restricted Access
4,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.