Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5855
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПротащук, С. С.-
dc.contributor.authorПротащук, С. С.-
dc.contributor.authorProtaschuk, S. S.-
dc.date.accessioned2018-06-20T10:10:23Z-
dc.date.available2018-06-20T10:10:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевойuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5855-
dc.descriptionThe project analyzes the state of the development of the restaurant industry, describes the technologies for making the cream, considers technological production schemes and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selected equipment for the efficient work of the workshop, certain production areas and the calculation of production workers.uk_UK
dc.description.abstractВ проекті проаналізовано стан розвитку ресторанного господарства, описані технології виготовлення крему, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок виробничих працівників. В проекте проанализировано состояние развития ресторанного хозяйства, описаны технологии изготовления крема, рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цеха, определенные производственные площади и произведен расчет производственных работников.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectнові технологіїuk_UK
dc.subjectфірмова страваuk_UK
dc.subjectобщественное питаниеuk_UK
dc.subjectновые технологииuk_UK
dc.subjectфирменное блюдоuk_UK
dc.subjectcateringuk_UK
dc.subjectnew technologiesuk_UK
dc.subjectspecialty dishuk_UK
dc.titleУдосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цехуuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии производства крема сливочного и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом холодного цехаuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of cream cream production and designing a technological process in a restaurant for 60 seats with the calculation of a cold shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протащук С. С.диплом.pdf
  Restricted Access
2,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.