Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5856
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХайлук, О. С.-
dc.contributor.authorХайлук, А. С.-
dc.contributor.authorHajluk, O. S.-
dc.date.accessioned2018-06-20T10:17:45Z-
dc.date.available2018-06-20T10:17:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренковаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5856-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical studies of raw materials, semi-finished products and finished products have been carried out. The recipe and the technological scheme of production of cheese cakes with nut stuffing has been developed. The project of technological documentation for a new dish has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва сирників з горіховою начинкою. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства сырников с ореховой начинкой. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectстрави з сиру кисломолочногоuk_UK
dc.subjectядро фундукаuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectблюда из творогаuk_UK
dc.subjectядро фундукаuk_UK
dc.subjectcottage cheeseuk_UK
dc.subjectcottage cheeseuk_UK
dc.subjecthazelnut kerneluk_UK
dc.titleУдосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цехуuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии сырников с ореховой начинкой и проектирование технологического процесса в ресторане на 60 мест с расчетом горячего цехаuk_UK
dc.title.alternativePerfection of the technology of cheese croutons with nut filling and designing of technological process in a restaurant for 60 places with the calculation of a hot cueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_ХАЙЛУК.pdf
  Restricted Access
4,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.