Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5857
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХоменко, Л. В.-
dc.contributor.authorХоменко, Л. В.-
dc.contributor.authorKhomenko, L.-
dc.date.accessioned2018-06-20T10:28:23Z-
dc.date.available2018-06-20T10:28:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5857-
dc.descriptionAn overview on the general characteristics of the raw material and technological process of dishes from the fish cutlet mass was carried out, the use of homogenized walnut kernel in the fish cutlet was proposed, the rationale of the recipe composition was made and the technological scheme of the production of the new dish was improved.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі проведено огляд з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу та удосконалено технологічну схему виробництва нової страви. В работе проведен обзор с общей характеристики сырья и технологического процесса блюд из рыбной котлетной массы, предложено использование гомогенизированный ядра грецкого ореха в составе котлет рыбных, проведено обоснование рецептурного состава и усовершенствована технологическая схема производства нового блюда.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсировинаuk_UK
dc.subjectрибна котлетна масаuk_UK
dc.subjectгомогенізоване ядро волоського горіхаuk_UK
dc.subjectсырьеuk_UK
dc.subjectрыбная котлетная массаuk_UK
dc.subjectгомогенизированное ядро грецкого орехаuk_UK
dc.subjectraw materialuk_UK
dc.subjectfish cutlet massuk_UK
dc.subjecthomogenized corn walnutuk_UK
dc.titleУдосконалення технології котлет із рибиuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии котлет с рыбыuk_UK
dc.title.alternativeImproving fish cutlet technologyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ Хоменко Л..pdf
  Restricted Access
3,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.