Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorГоловко, Александр Васильевич-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юрьевна-
dc.contributor.authorHolovko, Oleksandr Vasilievich-
dc.contributor.authorMelnyk, Oksana Yurievna-
dc.date.accessioned2018-08-14T10:34:09Z-
dc.date.available2018-08-14T10:34:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГоловко О. В. Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. В. Головко, О. Ю. Мельник // Актуальные научные исследования в современном мире. – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – Вып. 5, Ч. 1. – С. 141-146.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6059-
dc.descriptionThis work is devoted to the actual use of vegetable powders in the production of bakery products.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено актуальному використанню овочевих порошків при виробництві хлібобулочних виробів. Данную работу посвящено актуальному использованию овощных порошков при производстве хлебобулочных изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectовочевий порошокuk_UK
dc.subjectбурякuk_UK
dc.subjectморкваuk_UK
dc.subjectовощной порошокuk_UK
dc.subjectсвеклаuk_UK
dc.subjectморковьuk_UK
dc.subjectvegetablepowderuk_UK
dc.subjectbeetsuk_UK
dc.subjectcarrotsuk_UK
dc.titleВикористання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробівuk_UK
dc.title.alternativeИспользование овощных порошков в производстве хлебобулочных изделийuk_UK
dc.title.alternativeUse of vegetable powders in the manufacture of bakery productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Головко.pdf314,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.