Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, Е. П.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorPivovarov, Ye. P.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2018-08-17T12:49:05Z-
dc.date.available2018-08-17T12:49:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКондратюк Н. В. Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Т. М. Степанова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» : збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 88.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6116-
dc.descriptionThe theses reveal the features of the process of formation of food films based on solutions of hydrocolloids. Food compositions with a specified chemical and phase composition are analyzed for the purpose of creating food coatings.uk_UK
dc.description.abstractВ тезах розкриваються особливості процесу утворення харчових плівок на основі розчинів гідроколоїдів. Аналізуються харчові композиції із заданим хімічним і фазовим складом з метою створення харчових покриттів. В тезисах раскрываются особенности процесса образования пищевых пленок на основе растворов гидроколлоидов. Анализируются пищевые композиции с заданным химическим и фазовым составом с целью создания пищевых покрытий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОНАХТuk_UK
dc.subjectнаноплівкиuk_UK
dc.subjectнизькоетерифікований амідований пектинuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectнанопленкиuk_UK
dc.subjectнизкоэтерифицированный амидированный пектинuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectnano filmsuk_UK
dc.subjectlow-esterifies amidated pectinuk_UK
dc.subjectgel formationuk_UK
dc.titleНауково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридівuk_UK
dc.title.alternativeНаучно-практические аспекты производства нанопленок на основе композиций уронатных полисахаридовuk_UK
dc.title.alternativeScientific and practical aspects of the production of nanofilms based on compositions of urogenital polysaccharidesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_Кондратюк_Пивоваров.pdf179,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.