Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6124
Title: Ретроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва
Other Titles: Ретроспективный анализ частоты выделения Сampylobacter spp. С продукции птицеводства
Retrospective analysis of the frequency isolation Саmpylobacter spp. from poultry products
Authors: Касяненко, О. І.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гніденко, Т. Ю.
Касьяненко, О. И.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гниденко, Т. Ю.
Kasjanenko, O. I.
Gladchenko, S. M.
Bezruk, R. V.
Gnidenko, T. J.
Keywords: мікроорганізми
продукція птахівництва
ізоляція
микроорганизмы
продукция птицеводства
изоляция
microorganisms
poultry products
insulation
Issue Date: 2017
Publisher: ХДЗВА
Citation: Ретроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко, Р. В. Безрук, Т. Ю. Гниденко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць ХДЗВА. – Сер. «Ветеринарні науки». – Харків, 2017. – Вип. 35, Т. 1, Ч. 2. – С. 59-61.
Abstract: У статті наведено експериментальне розв’язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птицы на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів. В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Сampylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов.
Description: The article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. Оne of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6124
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Касяненко О.І (2).pdf1,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.