Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6131
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юрьевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.contributor.authorMelnyk, Oksana Yurievna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2018-08-21T12:17:33Z-
dc.date.available2018-08-21T12:17:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 223-228.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6131-
dc.descriptionThis work focuses on the actual use of modified starches for the production of confectionery products.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено актуальному використанню модифікованих крохмалів при виробництві кондитерських виробів. Данная работа посвещена актуальному использованию модифицированных крахмалов для производства кондитерских изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UK
dc.subjectнативний крохмальuk_UK
dc.subjectсуха сумішuk_UK
dc.subjectмодифицированный крахмалuk_UK
dc.subjectнативный крахмалuk_UK
dc.subjectсухая смесьuk_UK
dc.subjectmodified starchuk_UK
dc.subjectnative starchuk_UK
dc.subjectdry mixuk_UK
dc.titleВикористання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробівuk_UK
dc.title.alternativeИспользование модифицированного крахмала в начинках для кондитерских изделийuk_UK
dc.title.alternativeUse of modified storage in families for confectionery productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.PDF469,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.