Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Koshel, Olena Yuriivna | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Oksana Yurievna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-21T12:17:33Z | - |
dc.date.available | 2018-08-21T12:17:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 223-228. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6131 | - |
dc.description | This work focuses on the actual use of modified starches for the production of confectionery products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено актуальному використанню модифікованих крохмалів при виробництві кондитерських виробів. Данная работа посвещена актуальному использованию модифицированных крахмалов для производства кондитерских изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | модифікований крохмаль | uk_UK |
dc.subject | нативний крохмаль | uk_UK |
dc.subject | суха суміш | uk_UK |
dc.subject | модифицированный крахмал | uk_UK |
dc.subject | нативный крахмал | uk_UK |
dc.subject | сухая смесь | uk_UK |
dc.subject | modified starch | uk_UK |
dc.subject | native starch | uk_UK |
dc.subject | dry mix | uk_UK |
dc.title | Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование модифицированного крахмала в начинках для кондитерских изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Use of modified storage in families for confectionery products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.PDF | 469,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.