Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorBidyuk, Dmitry Olegovich-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.date.accessioned2018-08-21T12:27:29Z-
dc.date.available2018-08-21T12:27:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок [Електронний ресурс] / Ф. В Перцевой, Д. О. Бідюк, О. Ю. Кошель // Вісник Харківського державного університету харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2018. – в друціuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6132-
dc.descriptionThermostable milk-filled fillings are currently in demand in the bakery and confectionery industry. They are put forward by the high requirements of the technological and economic plan both from manufacturers and consumers. The composition of thermostable milk-stuffed fillings includes binary combinations of polysaccharides that have the ability to form heat-resistant gels and allow them to change their rheological characteristics to a large extent. This is due to the possibility of rational use of a mixture of polysaccharides, regulation of structural and mechanical, functional and technological indicators of fillings, ensuring their high organoleptic characteristics.uk_UK
dc.description.abstractВ статті проведено аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок. Складено технологічні вимоги до гелів на основі бінарних комбінацій полісахаридів, які заплановано використовувати у складі начинок. Наведено узагальнені дані щодо раціональних параметрів отримання композиційних сумішей полісахаридів із синергетичними властивостями, які використовуються для регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем. В статье проведено аналитическое обоснование и выбор бинарной комбинаций полисахаридов для термостойких молокосодержащих начинок. Составлены технологические требования к гелям на основе бинарных комбинаций полисахаридов, которые планируется использовать в составе начинок. Приведены обобщенные данные по рациональным параметрам получения композиционных смесей полисахаридов с синергетическими свойствами, которые используются для регулирования структурно-механических свойств пищевых систем.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectкамідь ксантануuk_UK
dc.subjectкамідь тариuk_UK
dc.subjectкамідь конжакуuk_UK
dc.subjectкамедь ксанатанаuk_UK
dc.subjectкамедь тарыuk_UK
dc.subjectкамедь конжакаuk_UK
dc.subjectxanthan gumuk_UK
dc.subjecttara gumuk_UK
dc.subjectkonjac gumuk_UK
dc.titleАналітичне обгрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинокuk_UK
dc.title.alternativeАналитическое обоснование и выбор бинарной комбинации полисахаридов для термостойких молокосодержащих начинокuk_UK
dc.title.alternativeAnalytical substantiation and choice of binary combination of polysaccharides for thermostenic milk-containing guardiansuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.PDF521,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.