Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaiovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2018-11-06T14:43:12Z-
dc.date.available2018-11-06T14:43:12Z-
dc.date.issued2017-10-10-
dc.identifier.citationПасічний В. М. М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлини [Електронний ресурс] : пат. 119891 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 04540, заявл. 10.05.2017, опубл. 10.10.2017 р., Бюл. № 19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6187-
dc.descriptionIn the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model,in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry cranberry.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт журавлини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт клюквы сухой.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм'ясо-вмісна ковбасаuk_UK
dc.subjectекстракт журавлиниuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая колбасаuk_UK
dc.subjectэкстракт клюквыuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing sausageuk_UK
dc.subjectcranberry extractuk_UK
dc.titleМ'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом журавлиниuk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащая вареная колбаса «Утиная» с экстрактом клюквыuk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing sausage "Kachina" with cranberry extractuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М'ясовмісна варена ковбаса Качина з екстрактом журавлини.pdf163,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.