Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6196
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Dimitrijevic, L. R. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-16T08:47:33Z | - |
dc.date.available | 2018-11-16T08:47:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - Вип. 18. - Т.1. - С. 125-131. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6196 | - |
dc.description | This work is devoted to the study of the influence of newly developed products based on meat products with vegetable fillers on the life span of rats in the post-radiation period. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено вивченню впливу нових розроблених виробів на основі м'ясо-продуктової сировини з рослинними наповнювачами на тривалість життєдіяльності щурів в пострадіаційний період. Данная работа посвящена изучению влияния новых разработаных изделий на основе мясо-продуктового сырья с растительными наполнителями на продолжительность жизнедеятельности крыс в пострадиационный период. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk_UK |
dc.subject | харчові добавки | uk_UK |
dc.subject | рослинні наповнювачі | uk_UK |
dc.subject | пострадіаційні реакції | uk_UK |
dc.subject | пищевые добавки | uk_UK |
dc.subject | растительные наполнители | uk_UK |
dc.subject | пострадиационные реакции | uk_UK |
dc.subject | food additives | uk_UK |
dc.subject | vegetable fillers | uk_UK |
dc.subject | post-radiation reactions | uk_UK |
dc.title | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами | uk_UK |
dc.title.alternative | Медико-биологические исследования мясопродуктовых изделий с растительными наполнителями | uk_UK |
dc.title.alternative | Medical and biological studies of meat products with vegetable fillers | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження.pdf | 229,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.