Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6196
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorDimitrijevic, L. R.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.date.accessioned2018-11-16T08:47:33Z-
dc.date.available2018-11-16T08:47:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - Вип. 18. - Т.1. - С. 125-131.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6196-
dc.descriptionThis work is devoted to the study of the influence of newly developed products based on meat products with vegetable fillers on the life span of rats in the post-radiation period.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено вивченню впливу нових розроблених виробів на основі м'ясо-продуктової сировини з рослинними наповнювачами на тривалість життєдіяльності щурів в пострадіаційний період. Данная работа посвящена изучению влияния новых разработаных изделий на основе мясо-продуктового сырья с растительными наполнителями на продолжительность жизнедеятельности крыс в пострадиационный период.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectрослинні наповнювачіuk_UK
dc.subjectпострадіаційні реакціїuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.subjectрастительные наполнителиuk_UK
dc.subjectпострадиационные реакцииuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.subjectvegetable fillersuk_UK
dc.subjectpost-radiation reactionsuk_UK
dc.titleМедико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачамиuk_UK
dc.title.alternativeМедико-биологические исследования мясопродуктовых изделий с растительными наполнителямиuk_UK
dc.title.alternativeMedical and biological studies of meat products with vegetable fillersuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження.pdf229,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.