Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6197
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкурихина, Л. А.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorDimitrijevic, L. R.-
dc.contributor.authorSkurikhina, L. A.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.date.accessioned2018-11-16T09:36:58Z-
dc.date.available2018-11-16T09:36:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м. Львів, 27-28 квітня 2018 р.). - Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 148-154.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6197-
dc.descriptionThe article presents ways to prepare a pig liver for heat treatment. Semi-finished products "Sliced liver", "Spleen spit" were developed. Determined quality and safety indicators for semi-finished products and culinary products.uk_UK
dc.description.abstractУ статті приведені способи підготовки свинячої печінки до теплової обробки. Розроблені напівфабрикати «Печінка січена», «Селезінка січена». Визначені показники якості і безпеки напівфабрикатів і кулінарних виробів. В статье приведены способы подготовки свиной печени к тепловой обработке. Разработаны полуфабрикаты «Печень рубленая», «Селезенка рубленая». Определены показатели качества и безопасности полуфабрикатов и кулинарных изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський інститут економіки і туризмуuk_UK
dc.subjectсвиняча печінкаuk_UK
dc.subjectсвиняча селезінкаuk_UK
dc.subjectкулінарні виробиuk_UK
dc.subjectсвиная печеньuk_UK
dc.subjectсвиная селезенкаuk_UK
dc.subjectкулинарные изделияuk_UK
dc.subjectpork liveruk_UK
dc.subjectpork spleenuk_UK
dc.subjectculinary productsuk_UK
dc.titleРозширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метоюuk_UK
dc.title.alternativeРасширение использования свиных печени и селезенки в оздоровительных целяхuk_UK
dc.title.alternativeExpanding the use of swine liver and spleen with a health-improving purposeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої.pdf186,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.