Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6197
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Скурихина, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Dimitrijevic, L. R. | - |
dc.contributor.author | Skurikhina, L. A. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-16T09:36:58Z | - |
dc.date.available | 2018-11-16T09:36:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, (м. Львів, 27-28 квітня 2018 р.). - Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 148-154. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6197 | - |
dc.description | The article presents ways to prepare a pig liver for heat treatment. Semi-finished products "Sliced liver", "Spleen spit" were developed. Determined quality and safety indicators for semi-finished products and culinary products. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті приведені способи підготовки свинячої печінки до теплової обробки. Розроблені напівфабрикати «Печінка січена», «Селезінка січена». Визначені показники якості і безпеки напівфабрикатів і кулінарних виробів. В статье приведены способы подготовки свиной печени к тепловой обработке. Разработаны полуфабрикаты «Печень рубленая», «Селезенка рубленая». Определены показатели качества и безопасности полуфабрикатов и кулинарных изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Львівський інститут економіки і туризму | uk_UK |
dc.subject | свиняча печінка | uk_UK |
dc.subject | свиняча селезінка | uk_UK |
dc.subject | кулінарні вироби | uk_UK |
dc.subject | свиная печень | uk_UK |
dc.subject | свиная селезенка | uk_UK |
dc.subject | кулинарные изделия | uk_UK |
dc.subject | pork liver | uk_UK |
dc.subject | pork spleen | uk_UK |
dc.subject | culinary products | uk_UK |
dc.title | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою | uk_UK |
dc.title.alternative | Расширение использования свиных печени и селезенки в оздоровительных целях | uk_UK |
dc.title.alternative | Expanding the use of swine liver and spleen with a health-improving purpose | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Розширення використання свинячої.pdf | 186,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.