Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6236
Назва: | Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta |
Інші назви: | Технологические потери при тепловой обработке полуфабриката из моллюсков рода Anodonta Technological losses at the thermal processing of semi-fabricate with Anodonta miles |
Автори: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Геліх, А. О. Крикуненко, Л. О. Головко, Н. П. Гелих, А. А. Крикуненко, Л. А. Golovko N., N. Golovko, T. Gelikh, А. Kricunenko, L. |
Ключові слова: | прісноводні двостулкові молюски роду Anodonta термін зберігання напівфабрикат варено-заморожений пресноводные двустворчатые моллюски рода Anodonta строк хранения полуфабрикат варено-замороженный freshwater bivalve mussels of the genus Anodonta storage lines semi-finished cooked-frozen product |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ЛНАУ |
Бібліографічний опис: | Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко // Збірник матеріалів звітної науково-практичної конференції Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : ЛНАУ, 2018. – С. 228-229. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено впливу зовнішніх чинників під час зберігання напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного на зміну вмісту у ньому білка та вологи. Проведено дослідження органолептичних властивостей після заморожування та в процесі зберігання напівфабрикату. Описано динаміку мікробіологічного стану напівфабрикату. На підставі отриманих даних обґрунтовано та запропоновано оптимальні терміни зберігання напівфабрикату з молюсків роду Anodonta. Определено влияние внешних факторов при хранении полуфабриката варено-замороженного из моллюска пресноводного на изменение содержания в нем белка и влаги. Проведено исследование органолептических свойств после замораживания и в процессе хранения полуфабриката. Описана динамика микробиологического состояния полуфабриката. На основании полученных данных обоснованно и предложены оптимальные сроки хранения полуфабриката из моллюсков рода Anodonta. |
Опис: | The influence of external factors during storage of a cooked-frozen semi-finished product from a freshwater mussels on the change in the protein and moisture content in it has been determined. A study was made of the organoleptic properties after freezing and during storage of the semi-finished product. The dynamics of the microbiological state of the semi-finished product is described. On the basis of the obtained data, the optimal terms of storage of the semi-finished product from mussels of the genus Anodonta are justified and suggested. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6236 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату.pdf | 285,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.