Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6236
Назва: Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta
Інші назви: Технологические потери при тепловой обработке полуфабриката из моллюсков рода Anodonta
Technological losses at the thermal processing of semi-fabricate with Anodonta miles
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Крикуненко, Л. О.
Головко, Н. П.
Гелих, А. А.
Крикуненко, Л. А.
Golovko N., N.
Golovko, T.
Gelikh, А.
Kricunenko, L.
Ключові слова: прісноводні двостулкові молюски роду Anodonta
термін зберігання
напівфабрикат варено-заморожений
пресноводные двустворчатые моллюски рода Anodonta
строк хранения
полуфабрикат варено-замороженный
freshwater bivalve mussels of the genus Anodonta
storage lines
semi-finished cooked-frozen product
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЛНАУ
Бібліографічний опис: Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко // Збірник матеріалів звітної науково-практичної конференції Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : ЛНАУ, 2018. – С. 228-229.
Короткий огляд (реферат): Визначено впливу зовнішніх чинників під час зберігання напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного на зміну вмісту у ньому білка та вологи. Проведено дослідження органолептичних властивостей після заморожування та в процесі зберігання напівфабрикату. Описано динаміку мікробіологічного стану напівфабрикату. На підставі отриманих даних обґрунтовано та запропоновано оптимальні терміни зберігання напівфабрикату з молюсків роду Anodonta. Определено влияние внешних факторов при хранении полуфабриката варено-замороженного из моллюска пресноводного на изменение содержания в нем белка и влаги. Проведено исследование органолептических свойств после замораживания и в процессе хранения полуфабриката. Описана динамика микробиологического состояния полуфабриката. На основании полученных данных обоснованно и предложены оптимальные сроки хранения полуфабриката из моллюсков рода Anodonta.
Опис: The influence of external factors during storage of a cooked-frozen semi-finished product from a freshwater mussels on the change in the protein and moisture content in it has been determined. A study was made of the organoleptic properties after freezing and during storage of the semi-finished product. The dynamics of the microbiological state of the semi-finished product is described. On the basis of the obtained data, the optimal terms of storage of the semi-finished product from mussels of the genus Anodonta are justified and suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6236
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату.pdf285,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.