Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6285
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorТолбатова, О. О.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorТолбатова, О. О-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorRadchuk, O. V.-
dc.contributor.authorTolbatova, O. O.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.date.accessioned2019-01-30T08:07:19Z-
dc.date.available2019-01-30T08:07:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРадчук О. В. Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування [Електронний ресурс] / О. В. Радчук, О. О. Толбатова, Т. І. Маренкова // Modern engineering and innovative technologies : International periodic scientific journal. – 2018. - № 5, Part 3. – Р. 112-115.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6285-
dc.descriptionThe article analyzes actual problems in the field of food production taking into account their regional peculiarities. The attention is focused on the aspect of the development of innovation in the domestic food industry.uk_UK
dc.description.abstractУ статті аналізуються актуальні проблеми у сфері виробництва продуктів харчування з урахуванням їх регіональних особливостей. Зосереджено увагу на аспекті розвитку інноваційної діяльності у вітчизняній харчовій промисловості. В статье анализируются актуальные проблемы в сфере производства продуктов питания с учетом из региональных особенностей, Акцентировано внимание на аспекты развития инновационной деятельности в отечественной пищевой промышленности.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherSergeieva&Co (Karlsruhe, Germany)uk_UK
dc.subjectхарчові технології та інженеріяuk_UK
dc.subjectсфера виробництва продуктів харчуванняuk_UK
dc.subjectпервинна переробкаuk_UK
dc.subjectпищевые технологии и инженерияuk_UK
dc.subjectсфера производства продуктов питания,uk_UK
dc.subjectпервичная переработкаuk_UK
dc.subjectfood technologies and engineeringuk_UK
dc.subjectsphere of food productionuk_UK
dc.subjectprimary processinguk_UK
dc.titleАналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчуванняuk_UK
dc.title.alternativeАнализ актуальных аспектов сферы производства продуктов питанияuk_UK
dc.title.alternativeAnalisis of the actual aspects of food production sphereuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Радчук.pdf258,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.