Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6343
Назва: | Розробка м'ясо-містких запечених виробів з м’яса птиці |
Інші назви: | Разработка мясосодержащих запеченных изделий с мясом птицы Development of meat-containing products from waterfowl meat |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Сацький, Микола Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Сацкий, Николай Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich Satskiy, Mikola Mikolaevich |
Ключові слова: | водоплавна птиця м'ясо птиці механічного обвалювання м’ясомісткі хліби водоплавающая птица мясо птицы механической обвалки мясосодержащие хлеба waterfowl poultry meat mechanical collapse |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. – 2018. – № 11. – С. 13-20. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було обґрунтування і розробка нових м’ясомістких виробів, а саме запечених хлібів, із використанням м’яса різних видів сільськогосподарської птиці. В результаті проведених досліджень підтверджується можливість комбінування м’яса водоплавної птиці та малоцінного м’яса птиці механічного обвалювання індичого із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для забезпечення високої харчової цінності м'ясо-містких виробів. Целью исследований было обоснование и разработка новых мясо-содержащих изделий, а именно запеченных хлебов, с использованием мяса различных видов сельскохозяйственной птицы. В результате проведенных исследований подтверждается возможность комбинирования мяса водоплавающей птицы и малоценного мяса птицы механической обвалки индюшиного с традиционными видами мясной и растительного сырья для обеспечения высокой пищевой ценности мясо-содержащих изделий. |
Опис: | The aim of the research was to substantiate and develop new meat-containing products, namely meat loaf, using meat of various types of poultry. As a result, the possibility of combining poultry meat and low-value poultry meat of the turkey`s mechanically separated meat the with traditional types of meat and plant raw materials is confirmed to ensure the high nutritional value of meat-containing products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6343 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 763,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.