Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6355
Назва: | Якість молочної продукціїї в умовах виробничих підприємств |
Інші назви: | Качество молочной продукции в условиях производственных предприятий Quality of suckling products in the conditions of production predriyatiy |
Автори: | Бабіч, Ю. Ю. Бардаш, Д. О. Левченко, І. В. Бабич, Ю. Ю. Бардаш, Д. А. Левченко, И. В. Babich, Yu. Yu. Bardash, D. A. Levchenko, I. V. |
Ключові слова: | молочна сировина переробка аналіз молочное сырье переработка анализ suckling raw material processing analysis |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Полтавська державна аграрна академія |
Бібліографічний опис: | Бабіч Ю. Ю. Якість молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Бабіч, Д. О. Бардаш, І. В. Левченко // Актуальні питання технології продукції тваринництва : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 189-194. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. В работе изложен анализ молочного сырья для переработки на предприятиях молочной промышленности. Соотвествие существующих стандартов а также безопасность произведенной продукции предназначенной для употребления населением. |
Опис: | The analysis of suckling raw material is in-process expounded for processing on the enterprises of suckling industry. Sootvestvie of existent standards and also safety of the produced products intended for the use a population. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6355 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 368,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.