Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6355
Назва: Якість молочної продукціїї в умовах виробничих підприємств
Інші назви: Качество молочной продукции в условиях производственных предприятий
Quality of suckling products in the conditions of production predriyatiy
Автори: Бабіч, Ю. Ю.
Бардаш, Д. О.
Левченко, І. В.
Бабич, Ю. Ю.
Бардаш, Д. А.
Левченко, И. В.
Babich, Yu. Yu.
Bardash, D. A.
Levchenko, I. V.
Ключові слова: молочна сировина
переробка
аналіз
молочное сырье
переработка
анализ
suckling raw material
processing
analysis
Дата публікації: 2018
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: Бабіч Ю. Ю. Якість молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Бабіч, Д. О. Бардаш, І. В. Левченко // Актуальні питання технології продукції тваринництва : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 189-194.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. В работе изложен анализ молочного сырья для переработки на предприятиях молочной промышленности. Соотвествие существующих стандартов а также безопасность произведенной продукции предназначенной для употребления населением.
Опис: The analysis of suckling raw material is in-process expounded for processing on the enterprises of suckling industry. Sootvestvie of existent standards and also safety of the produced products intended for the use a population.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6355
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf368,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.