Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6601
Назва: Генетичний потенціал продуктивності бугайців спеціалізованих м’ясних порід
Інші назви: Генетический потенциал продуктивности бычков специализированных мясных пород
Genetic potential of productivity of bulls of specialized meat breeds
Автори: Салогуб, А. М.
Бондарчук, В. М.
Салогуб, А. М.
Бондарчук, В. М.
Salohub, A. M.
Bondarchuk, V. M.
Ключові слова: м’ясна худоба
жива маса
забійний вихід
мясной скот
живая масса
убойный выход
beef cattle
live weight
slaughter yield
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Салогуб А. М. Генетичний потенціал продуктивності бугайців спеціалізованих м’ясних порід [Електронний ресурс] / А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 7 (35). – С. 128-142.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження в умовах Сумського регіону бугайців спеціалізованих м'ясних порід зарубіжної (абердин-ангуської, світлої аквітанської, лімузинської) та вітчизняної (української м'ясної) селекції. Встановлено, що у віці 18-ти місяців тварини усіх піддослідних порід характеризувалися високими забійними і м'ясними якостями з вищими показниками у тварин лімузинської породи. Проведено исследование в условиях Сумского региона бычков специализированных мясных пород зарубежной (абердин-ангусской, светлой аквитанской, лимузинской) и отечественной (украинской мясной) селекции. Установлено, что в возрасте 18-ти месяцев животные всех испытуемых пород характеризовались высокими забойными и мясными качествами с высокими показателями у животных лимузинская породы.
Опис: Researches in the conditions of Sumy region of bulls of specialized meat breeds of foreign (Aberdeen Angus, Light Aquitaine, Limousin) and domestic (Ukrainian meat) breeding were carried out. At the age of 18 months it was found that animals of all experimental breeds were characterized by high slaughter and meat qualities with higher rates in animals of Limousin breed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6601
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.