Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6697
Назва: Пріоритети при проходженні виробничої практики студентів агроінженерних спеціальностей
Інші назви: Приоритеты при прохождении производственной практики студентов агроинженерных специальностей
Priorities when passing the industrial practice of students of agroengineering specialties
Автори: Семірненко, Світлана Леонідівна
Семірненко, Юрій Іванович
Семирненко, Светлана Леонидовна
Семирненко, Юрий Иванович
Semirnenko, Svetlana Leonidovna
Semirnenko, Yuri Ivanovich
Ключові слова: виробнича практика
спеціальність
студенти
производственная практика
специальность
студенты
industrial practice
specialty
students
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Семірненко С. Л. Пріоритети при проходженні виробничої практики студентів агроінженерних спеціальностей [Електронний ресурс] / С. Л. Семірненко, Ю. І. Семірненко // Science, research, development. Pedagogy. #3, (30-31.03.2018 ). - Rotterdam (The Netherlands), 2018. - С. 118-123.
Короткий огляд (реферат): У статті наведений аналіз місць проходження виробничої практики студентів аграрних ВНЗ на прикладі Сумського національного аграрного університету. Проведені дослідження по визначенню пріоритетів студентами при проходженні виробничих практик. В статье приведен анализ мест прохождения производственной практики студентов аграрных вузов на примере Сумского национального аграрного университета. Проведены исследования по определению приоритетов студентами при прохождении производственных практик.
Опис: The article gives an analysis of places of passing of the industrial practice of students of agrarian universities on the example of the Sumy National Agrarian University. Studies have been conducted to determine the priorities of students with the passing of production practices.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6697
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf198,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.