Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6705
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГузь, О. І.-
dc.contributor.authorДолбаносова, Р. В.-
dc.contributor.authorГузь, О. И.-
dc.contributor.authorДолбаносова, Р. В.-
dc.contributor.authorHuz, O.-
dc.contributor.authorDolbanosova, R.-
dc.date.accessioned2019-06-10T11:59:03Z-
dc.date.available2019-06-10T11:59:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГузь О. І. Визначення вмісту нітрат-іонів у коренеплодах хімічними методами аналізу [Електронний ресурс] / О. І. Гузь, Р. В. Долбаносова // Актуальні задачі хімії : дослідження та перспективи : матеріали Всеукраїнської конференції, (Житомир, 16 травня 2018 р.). - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2018. - С. 20-22.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6705-
dc.descriptionAn experimental study was carried out to determine the content of nitrate ions in root crops, namely carrots, radish and table beet using the most sensitive, expressive, available chemical methods of analysis. The reaction with diphenylamine was the basis for conducting the study, determining the content of nitrate ions in the root crops, and a comparative characterization of the results with the MPC.uk_UK
dc.description.abstractПроведено експериментальне дослідження – визначення вмісту нітратів-іонів у коренеплодах, а саме: моркви, редису та столового буряка з використанням найбільш чутливих, експресних, доступних хімічних методів аналізу. Реакція з дифеніламіном була покладена в основу проведення дослідження, визначення вмісту нітрат-іонів в коренеплодах та проведено порівняльну характеристику результатів з ГДК. Проведено экспериментальное исследование - определение содержания нитратов-ионов в корнеплодах, а именно: моркови, редиса и столовой свеклы с использованием наиболее чувствительных, экспрессных, доступных химических методов анализа. Реакция с дифениламина была положена в основу проведения исследования, определение содержания нитрат-ионов в корнеплодах и проведена сравнительная характеристика результатов с ПДК.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВид-во ЖДУ ім. І. Франкаuk_UK
dc.subjectхімічні методи аналізуuk_UK
dc.subjectнітрат-іониuk_UK
dc.subjectаналітичні методи аналізуuk_UK
dc.subjectхимические методы анализаuk_UK
dc.subjectнитрат-ионыuk_UK
dc.subjectаналитические методы анализаuk_UK
dc.subjectchemical methods of analysisuk_UK
dc.subjectnitrate ionsuk_UK
dc.subjectanalytical methods of analysisuk_UK
dc.titleВизначення вмісту нітрат-іонів у коренеплодах хімічними методами аналізуuk_UK
dc.title.alternativeОпределение содержания нитрат-ионов в корнеплодах химическими методами анализаuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of the content of nitrate ions in root crops by chemical analysis methodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.