Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6877
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шумкова, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Бондарєв, Владислав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Шумкова, Елена Владимировна | - |
dc.contributor.author | Бондарев, Владислав Александрович | - |
dc.contributor.author | Shumkova, Olena Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Bondarev, Vladislav Alexandrovich | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-10T11:54:21Z | - |
dc.date.available | 2019-07-10T11:54:21Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шумкова О. В. Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. В. Шумкова, В. О. Бондарєв // Інфраструктура ринку. - 2018. - №23. – С.178–183. - Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/uk/23-2018 - Заголовок з екрану | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6877 | - |
dc.description | In the article the authors examine the question of assessing the competitiveness of agricultural enterprises. The authors state that today there is no single algorithm for assessing competitiveness. It was stated that qualitative and quantitative characteristics are used to assess the competitiveness of agricultural products. The method of comparative assessment of the competitiveness of products is most frequently used for conducting an assessment of the competitiveness of agricultural products. The article assesses the competitive advantages of winter wheat of agricultural enterprises-competitors. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті досліджено питання оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств. Авторами визначено, що на сьогодні не існує єдиного алгоритму оцінки конкурентоспроможності. Констатовано, що для оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції використовують їх якісні та кількісні характеристики. При проведенні оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств найчастіше використовується метод порівняльної оцінки конкурентоспроможності продукції. У статті проведено оцінку конкурентних переваг озимої пшениці сільськогосподарських підприємств-конкурентів. В статье исследованы вопросы оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий. Авторами установлено, что на сегодняшний день не существует единого алгоритма оценки конкурентоспособности. Констатировано, что для оценки конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции используют их качественные и количественные характеристики. При проведении оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий чаще всего используется метод сравнительной оценки конкурентоспособности продукции. В статье проведена оценка конкурентных преимуществ озимой пшеницы сельскохозяйственных предприятий-конкурентов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | конкуренція | uk_UK |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарське підприємство | uk_UK |
dc.subject | конкуренция | uk_UK |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UK |
dc.subject | сельскохозяйственное предприятие | uk_UK |
dc.subject | competition | uk_UK |
dc.subject | competitiveness | uk_UK |
dc.subject | agricultural enterprise | uk_UK |
dc.title | Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств | uk_UK |
dc.title.alternative | Особенности проведения оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий | uk_UK |
dc.title.alternative | Features of assessment of competitiveness of agricultural enterprises production | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ШумковаО.В. Особливості.pdf | 187,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.