Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/700
Назва: | Об'єктивні передумови переходу до концепції інноваційного маркетингу в підприємствах АПК |
Інші назви: | Объективные предпосылки перехода к концепции инновационного маркетинга в предприятиях АПК Objective conditions of transition to the concept of innovative marketing in the farms |
Автори: | Данько, Юрій Іванович Блюмська, Ксенія Данько, Юрий Иванович Блюмская, Ксения Danko, Yurii Ivanovych Blyumska, Kseniya |
Ключові слова: | концепції аграрний ринок інноваційний маркетинг концепции аграрный рынок инновационный маркетинг concept agrarian market innovative marketing |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Львівський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Данько Ю. І. Об'єктивні передумови переходу до концепції інноваційного маркетингу в підприємствах АПК [Електронний ресурс] / Ю. І. Данько, К. Блюмська // Вісник Львівського національного аграрного ун-ту : наук. журнал. – Сер. «Економіка АПК» / Львівський НАУ. - Львів, 2012. - № 19 (1). |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено окремі теоретичні і практичні положення переходу до концепції інноваційного маркетингу в підприємствах АПК. На основі аналізу передового досвіду встановлено, що саме впровадження інновацій у маркетингову діяльність дає змогу підприємствам АПК позиціонувати себе на ринку агропродовольчої продукції. Виявлено, що більшість підприємств на сьогодні перебувають на початкових стадіях розвитку маркетингу, а відповідно, недостатньо конкурентоспроможні. Исследованы отдельные теоретические и практические положения перехода к концепции инновационного маркетинга в предприятиях АПК. На основе анализа передового опыта установлено, что именно внедрение инноваций в маркетинговую деятельность позволяет предприятиям АПК позиционировать себя на рынке агропродовольственной продукции. Выявлено, что большинство предприятий на сегодняшний день находятся на начальных стадиях развития маркетинга, а соответственно, не способны быть достаточно конкурентоспособными. |
Опис: | The article explored some theoretical and practical position of the transition to the concept of innovative marketing in agricultural enterprises. Based on analysis of best practices found that the introduction of innovations in marketing activities allows the farms to position itself in the market of agro-food products. Found that most businesses today are in the initial stages of marketing, and therefore can not be sufficiently competitive. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/700 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 298,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.