Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.date.accessioned2019-08-13T08:16:57Z-
dc.date.available2019-08-13T08:16:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Матеріали ІI Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв». – Харків, 2018. - C. 132-135.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7065-
dc.descriptionThe work is devoted to the study of pH of pork of various weight categories and determination of the course of autolytic processes.uk_UK
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню рН свинини різних вагових категорій та визначення ходу автолітичних процесів. Работа посвящена исследованию рН свинины различных весовых категорий и определения хода автолитические процессов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectрНuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectрНuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectрНuk_UK
dc.titleДослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорійuk_UK
dc.title.alternativeИсследование автолитических процессов в мясе свиней различных весовых категорийuk_UK
dc.title.alternativeStudy autolytic processes in meat pigs various weight categoriesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf341,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.