Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.date.accessioned2019-08-13T09:06:07Z-
dc.date.available2019-08-13T09:06:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Исследования качества жировой ткани свиней [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // The development of technical sciences : problems and solutions : Conference Proceedings, (April 27-28, 2018). - Brno : Baltija Publishing, 2018. - Р. 94-97.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7068-
dc.descriptionThe work is devoted to the reseach pork fatty tissue quality.uk_UK
dc.description.abstractРабота посвящена исследованию качества жировой ткани. Роботу присвячено дослідженню якості жирової тканини.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherBaltija Publishinguk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectкислотное числоuk_UK
dc.subjectперекисное числоuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectкислотне числоuk_UK
dc.subjectперекисне числоuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectacid numberuk_UK
dc.subjectperoxide numberuk_UK
dc.titleИсследования качества жировой ткани свинейuk_UK
dc.title.alternativeДослідження якості жирової тканини свинейuk_UK
dc.title.alternativeThe research pork fatty tissue qualityuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf399,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.