Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7068
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktоriia | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T09:06:07Z | - |
dc.date.available | 2019-08-13T09:06:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Исследования качества жировой ткани свиней [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // The development of technical sciences : problems and solutions : Conference Proceedings, (April 27-28, 2018). - Brno : Baltija Publishing, 2018. - Р. 94-97. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7068 | - |
dc.description | The work is devoted to the reseach pork fatty tissue quality. | uk_UK |
dc.description.abstract | Работа посвящена исследованию качества жировой ткани. Роботу присвячено дослідженню якості жирової тканини. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Baltija Publishing | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | кислотное число | uk_UK |
dc.subject | перекисное число | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | кислотне число | uk_UK |
dc.subject | перекисне число | uk_UK |
dc.subject | pork | uk_UK |
dc.subject | acid number | uk_UK |
dc.subject | peroxide number | uk_UK |
dc.title | Исследования качества жировой ткани свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження якості жирової тканини свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | The research pork fatty tissue quality | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 399,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.