Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2019-08-13T10:50:47Z-
dc.date.available2019-08-13T10:50:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Електрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2017. - Вип. 7, Т. 1. - С. 219-224.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7070-
dc.descriptionThe influence of the electric current of the industrial frequency on the speed of the appliance drying process was experimentally determined, the dependence of the qualitative indices of the product on the parameters of the drying process was experimentally determined and on the basis of the obtained results the possibility of using the combined drying method, including the heating of raw materials by direct electric heating in the process of infra-red convection drying, dehydration of the sample.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено вплив електричного струму промислової частоти на швидкість процесу сушіння яблук, експериментально встановлено залежність якісних показників продукту від параметрів процесу сушки та на основі отриманих результатів проаналізовано можливість використання комбінованого методу сушіння, що включає підігрів сировини прямим електричним нагрівом в процесі інфрачервоної конвективної сушки, для інтенсифікації процесу зневоднення зразка. Исследовано влияние электрического тока промышленной частоты на скорость процесса сушки яблок, экспериментально установлена зависимость качественных показателей продукта от параметров процесса сушки и на основе полученных результатов проанализирована возможность использования комбинированного метода сушки, включая подогрев сырья прямым электрическим нагревом в процессе инфракрасной конвективной сушки, для интенсификации процесса обезвоживания образца.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкомбінована сушкаuk_UK
dc.subjectелектроконтактний нагрівuk_UK
dc.subjectнапругаuk_UK
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UK
dc.subjectэлектроконтактный нагревuk_UK
dc.subjectнапряжениеuk_UK
dc.subjectcombined dryinguk_UK
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UK
dc.subjectvoltageuk_UK
dc.titleЕлектрофізичний метод інтенсифікації процесу сушки фруктівuk_UK
dc.title.alternativeЭлектрофизический метод интенсификации процесса сушки фруктовuk_UK
dc.title.alternativeElectrophysical method of intensification of fruit drying processuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИЙ МЕТОД ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ СУШКИ ФРУКТІВ.pdf662,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.