Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихалко, О. Г.-
dc.contributor.authorМихалко, А. Г.-
dc.contributor.authorMichalko, O. G.-
dc.date.accessioned2019-10-21T08:39:50Z-
dc.date.available2019-10-21T08:39:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихалко О. Г. Особливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіях [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали конференції, ( м. Житомир, 16-17 травня 2019 р.). - Житомир : Житомирський НАУ, 2019uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7154-
dc.descriptionThe article reveals ways to improve and test the safety of dairy products as a measure to increase the level of food safety in the country in conditions of radioactive contamination.The publication proposes the definition of key basic indicators of food security and the methodology for their application.uk_UK
dc.description.abstractСтаття розкриває способи підвищення та перевірки безпеки молочних продуктів як захід підвищення загльного рівня продовольчої безпеки в країні в умовах радіоактивного забруднення. В публікації пропонується визначення основних основних індикаторів продовольчої безпеки та методика їх застосування. Статья раскрывает способы повышения и проверки безопасности молочных продуктов как мера повышения загльного уровня продовольственной безопасности в стране в условиях радиоактивного загрязнения.. В публикации предлагается определение основных основных индикаторов продовольственной безопасности и методика их применения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЖитомирський НАУuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectрадіаційна небезпекаuk_UK
dc.subjectрівень випромінюванняuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectрадиационная опасностьuk_UK
dc.subjectуровень излученияuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectradiation hazarduk_UK
dc.subjectradiation leveluk_UK
dc.titleОсобливості переробки молочних продуктів на радіоактивно забруднених територіяхuk_UK
dc.title.alternativeОсобенности переработки молочных продуктов на радиоактивно загрязненных территорияхuk_UK
dc.title.alternativeFeatures of processing dairy products on radioactive contaminated territoriesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михалко О. Г. Особливості переробки.pdf232,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.