Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorMashkyn, Nikolai Ivanovich-
dc.date.accessioned2019-11-06T13:09:11Z-
dc.date.available2019-11-06T13:09:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Дослідження фізико-хімічних показників сирів під час зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Збірник тез за матеріалами 24-ої Міжнародної науково-практичної конференції, (10-15 вересня 2018 р.). – Суми-Одеса, 2018. - Ч. І. - С. 62-63.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7198-
dc.descriptionIn the given work was a study of changes in physical and chemical parameters and organoleptic properties of cheese when stored in refrigerated chambers in industrial conditions at a temperature of 10, 3 and -3 ° C.uk_UK
dc.description.abstractУ даній роботі було вивчення змін фізико-хімічних показників та органолептичних властивостей сиру при зберіганні в холодильних камерах в промислових умовах при температурі 10, 3 і -3°С. В данной работе было изучение изменений физико-химических показателей и органолептических свойств сыра при хранении в холодильных камерах в промышленных условиях при температуре 10, 3 и -3 ° С.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтвердий сирuk_UK
dc.subjectфізичні показникиuk_UK
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UK
dc.subjectтвердый сырuk_UK
dc.subjectфизические показателиuk_UK
dc.subjectорганолептические показателиuk_UK
dc.subjecthard cheeseuk_UK
dc.subjectphysical indicatorsuk_UK
dc.subjectorganoleptic characteristicsuk_UK
dc.titleДослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeИсследование физико-химических и органолептических показателей твердых сыров при храненииuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of physicochemical and organoleptic characteristics of hard cheeses during storageuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕПОЗТеза одеса 2018 -2.pdf317,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.