Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Mashkyn, Nikolai Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-06T13:09:11Z | - |
dc.date.available | 2019-11-06T13:09:11Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М. І. Дослідження фізико-хімічних показників сирів під час зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Збірник тез за матеріалами 24-ої Міжнародної науково-практичної конференції, (10-15 вересня 2018 р.). – Суми-Одеса, 2018. - Ч. І. - С. 62-63. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7198 | - |
dc.description | In the given work was a study of changes in physical and chemical parameters and organoleptic properties of cheese when stored in refrigerated chambers in industrial conditions at a temperature of 10, 3 and -3 ° C. | uk_UK |
dc.description.abstract | У даній роботі було вивчення змін фізико-хімічних показників та органолептичних властивостей сиру при зберіганні в холодильних камерах в промислових умовах при температурі 10, 3 і -3°С. В данной работе было изучение изменений физико-химических показателей и органолептических свойств сыра при хранении в холодильных камерах в промышленных условиях при температуре 10, 3 и -3 ° С. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | твердий сир | uk_UK |
dc.subject | фізичні показники | uk_UK |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UK |
dc.subject | твердый сыр | uk_UK |
dc.subject | физические показатели | uk_UK |
dc.subject | органолептические показатели | uk_UK |
dc.subject | hard cheese | uk_UK |
dc.subject | physical indicators | uk_UK |
dc.subject | organoleptic characteristics | uk_UK |
dc.title | Дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберігання | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование физико-химических и органолептических показателей твердых сыров при хранении | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of physicochemical and organoleptic characteristics of hard cheeses during storage | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕПОЗТеза одеса 2018 -2.pdf | 317,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.