Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorСаєнко, Т. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorСаенко, Т. В.-
dc.contributor.authorHuba, S. О.-
dc.contributor.authorSaenko, T. V.-
dc.date.accessioned2019-11-19T09:26:41Z-
dc.date.available2019-11-19T09:26:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГуба С. О. Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком [Електронний ресурс] / С. О.Губа, Т. В. Саєнко // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва», (Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль, 2019. - С. 94-95.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7231-
dc.descriptionThe prospects for the creation of cottage cheese with basil. The possible solutions the problem, were determined.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто перспективи створення сиркових виробів з базиліком. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрено перспективы создания творожных изделий с базиликом. Определено возможные пути решения данной проблемы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UK
dc.subjectсиркові виробиuk_UK
dc.subjectбазилікuk_UK
dc.subjectкисломолочне продуктыuk_UK
dc.subjectтворожные изделияuk_UK
dc.subjectбазиликuk_UK
dc.subjectdairyproductsuk_UK
dc.subjectсottage cheeseuk_UK
dc.subjectbasiluk_UK
dc.titleАктуальність розробки технології сиркової пасти з базилікомuk_UK
dc.title.alternativeАктуальность разработки технологии сырковой пасты с базиликомuk_UK
dc.title.alternativeActuality of development of technology of cottage cheese with basiluk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губа Саєнко.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.